icon-cross
Map

RSBC Life Without Limits Centre

City of London

EPR is proud to support the Royal Society for Blind Children with their mission to empower young blind and partially sighted people to live a life without limits. Our design for the charity’s new headquarters will transform an unused basement car park into an engaging hub of activity, providing contemporary workspace for the charity’s staff and flexible spaces for young blind and partially sighted people to meet, play and learn essential life skills.

Download
11137 Rsbclwlc Lounge Concept © Epr Architects
11137 Rsbclwlc Study Concept © Epr Architects

The RSBC Life Without Limits Centre will be an exemplar of inclusive design, using a palette of high contrast and tactile materials to improve sensory navigation of the space. Our concept provides a home away from home for blind children and their families, with playful and colourful interiors embodying the charity’s mission and creating a vibrant, uplifting centre.

Client: RSBC | Services: Architecture; Interior Design

Shortlist revealed in AJ's House of Colour Competition